NARAVNO DA NISMO SVE SAVRŠENE: Pevačica Goca Tržan poslala JAKU svim ženama! Želi da ovo svi NAUČE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2020, 09:17

NARAVNO DA NISMO SVE SAVRŠENE: Pevačica Goca Tržan poslala JAKU svim ženama! Želi da ovo svi NAUČE!

Uvek je bila neko ko nema dlake na jeziku i kaže šta misli!

Pevačica Goca Tržan neretko koristi svoje socijalne platforme kako bi iznela svoje mišljenje o pojednim stvarima, a tako je bilo i njenom poslednjom objavom na Instagramu. Ona se ovog puta obratila svim pripadnicama ženskog pola, koje je želela da nečemu nauči.

#mirror Pokusavam da sve devojcice, devojke, zene naucim da postanu zadovoljne svojom slikom u ogledalu. Naravno da nismo savrsene, naravno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da nismo najlepse, naravno da starimo, ali nemamo drugog izbora nego da zavolimo svoje "pakovanje". Volim vas devojcure 💜💜💜😁😁😁

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan) on Jul 7, 2020 at 7:16am PDT

- Pokušavam da sve devojčice, devojke, žene naučim da postanu zadovoljne svojim likom u ogledalu. Naravno da nismo savršene, naravno da nismo najlepše, naravno da starimo ali nemamo drugog izbora nego da zavolimo svoje "pakovanje". Volim vas, devojčure - poručila je Goca.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

ISPOVEST ZVEZDE "SREĆNIH LJUDI": Nude mi 50 evra za uloge, nisam zaslužila da me tako VREĐAJU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.