GOCA OTKRILA SVOJE NAJVEĆE RAZOČARANJE: Pevačica je doživela neprijatno iskustvo sa jednim muškarcem!

Izvor: Press, 12.Avg.2017, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOCA OTKRILA SVOJE NAJVEĆE RAZOČARANJE: Pevačica je doživela neprijatno iskustvo sa jednim muškarcem!

Pevačica je rešila da odgovori na pitanja koja zanimaju njene obožavatelje, pa je otkrila i detalje iz privatnog života.
Foto: Instagram
Goca tržan je iskreno odgovarala o tome šta je nervira, čime je zadovoljna i šta je čini srećnom... Ona je priznala da je brzopleta i preemotivna, ali da je srećnom ćini porodica. Ponosna je na sebe, svoju decu i brak, a Goca je priznala i da obožava >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << "dirty talk" u krevetu. 
Posle svega Tržanova je priznala da je imala razočaranje, kada je bila sa jednim muškarcem. 
"Jao ne bih da ga spominjem. To je kada očekuješ da te muškarac oduševi, a onda nema čime da te oduševi", rekla je pevačica, aludirajući na muški polni organ.
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.