Izvor: Press, 31.Avg.2018, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DINA IZLUDELA BIVŠEG MUŽA GOCE TRŽAN: Ivan Marinković roni suze, a njegove reči će vam pokidati srce!

Dina Galorini, ćerka srpske lepotice i heroine, podelila je svoju tešku životnu priču sa cimerima i mnogobrojnim gledaocima, govoreći bez dlake na jeziku o svom suprugu, mukama kroz koje je prilazila tokom braka sa njim i zbog svoje iskrenosti osvojila je srca publike.
Lepotica je odbila da noć provede u Ivanovom krevetu, pa je to bivšeg učesnika "Parova" >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << dodatno iznerviralo.
 
Iako su emocije varirale, od ljubavi do mržnje, zavodnik Ivan je uspeo da obuzda Dinu i poljubi je naočigled svih.
 
Zatim je Ivan otišao i ronio suze u tajnoj sobi.
 
- Vi ste mene kupili za ceo život. Šesta sezona, kada mi je bilo preko potrebno, vi ste se pojavili poput Boga. Dok ja vama budem trebao, ja sam tu za vas, za bilo šta. Možda ja u ovom trenutku stvarno nemam nikog bližeg ko mi je porodica, šta da radim, ja sam emotivac - rekao je Ivan u suzama.

Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.