PREKLINJE PRODUKCIJU PAROVA U SUZAMA! ”Pustite me da vidim svoju decu, hoću moju Lenu i mog Željka!”

Izvor: 011vodič.com, 11.Jun.2020, 01:03

PREKLINJE PRODUKCIJU PAROVA U SUZAMA! ”Pustite me da vidim svoju decu, hoću moju Lenu i mog Željka!”

Učesnik rijalitija “Parovi 8” Ivan Marinković moli produkciju Hepi televizije da mu omogući da vidi makar ćerku Lenu na Božić, jer zna da je sin Željko u rijalitiju “Zadruga”.
Kontroverzni rijaliti-igrač i bivši muž pevačice Goce Tržan slomljen je na komade jer shvata da će i ove godine jedan od najlepših hrišćanskih praznika provesti pred kamerama bez igde ikoga svog. Uhvatila ga je ogromna tuga, počeo je da proklinje i pare i život jer nije srećan, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << a već polako zalazi u petu deceniju. On već danima na kolenima moli čelnike Hepi TV da mu pomognu.
– Marinković je već neko vreme u teškoj depresiji i nije u mogućnosti čak ni da igra rijaliti-igru kako treba. Nova godina je počela, tu je i Božić, sve lepe stvari koje spajaju ljude, porodice, za njega su postale tuga i muka. On je godinama odvojen od svoje ćerkice Lene, a sada i od svog sina Željka, kog je dobio iz ljubavne afere sa Miljanom Kulić.
Ćerku ne viđa zbog zategnutih odnosa sa bivšom suprugom Gocom Tržan, dok sina ne može da vidi jer se on nalazi u konkurentskom rijalitiju “Zadruga” sa mamom i bakom Marijom. Ivan svaki dan plače u kancelarijama produkcije, kumi i moli za malo pažnje i razumevanja.
The post PREKLINJE PRODUKCIJU PAROVA U SUZAMA! ”Pustite me da vidim svoju decu, hoću moju Lenu i mog Željka!” appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.