PIPKAO ME JE I MAZIO... Otkrila šta je radila sa Ivanom u WC-u, pa se obratila NJEGOVOJ DEVOJCI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2021, 22:26

"PIPKAO ME JE I MAZIO..." Otkrila šta je radila sa Ivanom u WC-u, pa se obratila NJEGOVOJ DEVOJCI!

Razvezala jezik!

Ivan Marinković danas se našao u ulozi voditelja u vili, a u jednom trenutku reč je dao Gorani Mančić. Dok je iznosila svoje mišljenje o njihovom odnosu ukućani su pevali pesmu da se zaljubila u Ivana, a potom su njemu pevali da se on zaljubio u nju.

- Ivan Marinković posle svega što mi je rekao, a vrlo dobro se sećamo šta, kad sam odglumila Gocu Tržan i igrala, on je imao potrebu da me pipka za uvo, pa za nosić, čak me je i zagrlio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u wc-u. Izvini Jelena, Ivan Marinković nije moj tip tako da ništa od toga - izjavila je Gorana.

- Znači ipak ti se sviđam? - upitao je Ivan

- Ne, nisi shvatio šta sam htela da kažem - odgovorila mu je Gorana.

- Nemoj da se smeješ, pruičaj normalno - rekao joj je Marinković.

- Ja sam igrala i pevala, imam čak i svedoka Natašu, i povukao me je za uvo i mazio me po kosi. Tamo me grli... Mi smo se pomirili i sad smo u dobrim odnosima - rekla je Gorana.

- Zašto si od onolikog spiska od 35 pesama, izabrala baš tu pesmu. Jel ti slušaš Gocu Tržan, pa si baš njenu pesmu izvela? - upitao je Ivan

- Ona je tražila njenu pesmu - umešali su se cimeri.

- Još gore ljudi, pa ona mene prati godinama - povikao je Marinković.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

IVAN U ZALETU! Čuo je pesmu Goce Tržan, pa spopao koleginicu iz "Parova"! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2021, 10:14

Još misli na nju...Ivan Marinković našao u ulozi voditelja u vili "Parova", a u jednom trenutku reč je dao Gorani Mančić. Dok je iznosila svoje mišljenje o njihovom odnosu ukućani, su pevali pesmu da se zaljubila u Ivana, a potom su njemu pevali da se on zaljubio u nju...- Ivan Marinković posle...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.