Goca Tržan srela Savićevića na NUDISTIČKOJ PLAŽI: Javila mu se, a onda je usledila ŠOKANTNA REAKCIJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2021, 20:35

Goca Tržan srela Savićevića na NUDISTIČKOJ PLAŽI: Javila mu se, a onda je usledila ŠOKANTNA REAKCIJA

"Taj osećaj se veoma teško može objasniti."

Pevačica Goca Tržan bez ustezanja je priznala da rado posećuje nudističke plaže.

- Nudista sam. Uvek radije biram nudističke plaže. U Crnu Goru više ne idem jer tamo ima mnogo fotografa, ali bila sam u Grčkoj i bilo mi je predivno. Taj osećaj se veoma teško može objasniti. Mora da se doživi - ispričala je ona.

- Postoje granice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i kod mene, ali se trudim da ne morališem. Na primer, ne bi mi smetalo da vidim nekog da se k***e na plaži. Ako nećeš da gledaš, okreneš glavu i rešen problem. Nema potrebe da neko govori bilo kome šta treba da radi. To mi je besmisleno. Kad bi svako gledao svoja posla, život bi nam bio mnogo lepši - dodala je.

Osim toga, Goca je ispričala da je svojevremeno na nudističkoj plaži videla nekadašnjeg jugoslovenskog fudbalera, kog su zvali i "fudbalski genije".

- Jednom sam na nudističkoj plaži srela Dejana Savićevića. Javila sam mu se, ali on je sklanjao pogled - otkrila je Tržanova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.