Izvor: Press, 29.Avg.2018, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOCA I RAŠA PROGOVORILI O UBIJENOM KUMU!

Pevačica Goca Tržan i njen muž Raša Novaković progovorili su o ubistvu svog venčanog kuma Maria Trtića!
- Pamtiću ga po tome što je bio iskren, pravedan i blag - sa setom se setio Raša svog dobrog druga i kuma.
- Mario je bio čovek divne narav, jedan od divnih ljudi koje sam imala priliku da upoznam i mnog onam je ovo tesko palo. Najviše >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << me pogađa što mi živimo u zemlji u kojoj je potpuno u redu ubiti nekog zbog duga - rekla je Goca Tržan sa osetnim besom u glasu. 
Gocina ćerka Lena bila je dosta vezana za kuma, jer su oni često organozovali zajednička druženja i putovanja, letovanja i zimovanja. 

Goca je osudila sve ljude koji na komentarima i društvenim mrežama govore loše o Mariju i njegovoj porodici, ističući da se radi i jako skromnom momku koji je postradao na nedužan način, ispričala je za Premijeru. 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.