NEOČEKIVANI ISHOD NOMINACIJA PUBLIKE! Evo koga žele da izbace iz Parova ove nedelje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2020, 01:33

NEOČEKIVANI ISHOD NOMINACIJA PUBLIKE! Evo koga žele da izbace iz "Parova" ove nedelje!

Veliko iznenađenje!

U "Parovima" su večeras završene nominacije. Gledaoci su u toku protekle nedelje mogli da glasovima nominuju takmičara koga ne žele da vide u vili "Parova".

Učesnik koji ima 4,8 odsto glasova publike je Marko Perović. Na drugom mestu, sa 6,7 odsto negativnih glasova je Nina Prlja.

 Treće mesto na negativnoj tabeli ove nedelje, sa 8,7 odsto glasova publike, pripalo je Ivanu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Gavriloviću. Na četrvtom mestu ove nedelje, sa 27,9 odsto negativnih glasova našao se Igor Mićić.

Na poslednjem mestu, sa najvećim brojem negativnih glasova, čak 33, 7 odsto je Naida Gadžo. Ona je nominovana za izbacivanje, od strane publike!

- Tabela je dokaz da Gastoz ima jake fanove! Neko me voli, neko me ne voli, znam da ne mogu svima da se dopadam. Mislim da je sve zbog svađe sa Gastozom. Uglavnom su me uvek osuđivali zbog njega - rekla je Naida.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

(VIDEO) "BILO MI JE TEŠKO, PLAKALA SAM!" Luna priznala da se čula sa Anabelom posle veridbe, a usred intervjua na Marka umalo NALETEO TRAMVAJ

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.