Izvor: Scandal.rs, 19.Sep.2019, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPLIVAO SNIMAK BEKSTVA: Obezbeđenje JURI za Ivanom Gavrilovićem, a evo šta je prethodilo DISKVALIFIKACIJI! (VIDEO)

Pevač Ivan Gavrilović je pobegao iz “Zadruge”. Produkcija je izdala saopštenje da je diskvalifikovan i da mora da plati kaznu od 50.000 evra. Zvanični snimak bega se još nije pojavio, ali je isplivao jedan na kome se vidi gde obezbeđenje trči za denserom. SAMO TRI DANA NAKON ULASKA OVA ZADRUGARKA JE ORALNO ZADOVOLJILA GAVRILOVIĆA: Otkrivena DOBRO The post ISPLIVAO SNIMAK BEKSTVA: Obezbeđenje JURI za Ivanom Gavrilovićem, a evo šta je prethodilo DISKVALIFIKACIJI! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

BEŽAO SAM PREKO NJIVA PO SCENARIJU FILMA – IZA BRAVE: Ivan Gavrilović UTRIPOVAO da je Silvester Stalone

Izvor: Scandal.rs, 19.Sep.2019

Sada već bivši učesnik “Zadruge 3” Ivan Gavrilović nije mogao da podnese rijaliti atmosferu i danas je pobegao iz Šimanovca. Produkcija je potom objavila da je pevač diskvalifikovan i da će morati da plati kaznu od 50.00 evra, a on se ubrzo oglasio sa slobode i otkrio da to ne namerava da...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.