BEZ VODE U PONEDELJAK JUŽNI BULEVAR I ZVEZDARA

Izvor: Kurir, 10.Jun.2011, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZ VODE U PONEDELJAK JUŽNI BULEVAR I ZVEZDARA

BEOGRAD - Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na Vračaru u ponedeljak, 13. juna, od 9 do 16 časova bez vode će ostati potrošači u Južnom bulevaru (neparna strana), između Nebojšine i Mihajla Gavrilovića, dok će na Zvezdari planiranih radova bez vode će ostati potrošači u Preševskoj ulici (Rifata Burdževića), između Batutove i Velimira Rajića. Za najnužnije potrebe obezbeđena je autocisterna.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
Iz „Beogradskog vodovoda i kanalizacije" mole potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe, a njihove ekipe će se truditi da radove završe u najavljenom roku. Za sve dodatne informacije mogu se potražiti u Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na veb-adresi www.bvk.rs.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.