Delije imaju mnogo pitanja za Gavrilovića! (TVITOVI)

Izvor: Sportske.net, 18.Nov.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Delije" imaju mnogo pitanja za Gavrilovića! (TVITOVI)

Navijači Zvezde nezadovoljni onim što su prikazali njihovi puleni na Večitom derbiju.

Crvena zvezda večeras nije uspela da savlada Partizan u veoma dramatičnoj završnici u Areni.

Bez obzira na to što su u nekoliko navrata imali dvocifren zaostatak za rivalom, "crveno-beli" su ipak uspeli da uvedu meč u neizvestan finiš, međutim on je pripao "crno-belima".

Najveće zamerke "delija" upućene su na račun trenera Andriju Gavrilovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kao i Filipa Čovića koji je mogao u poslednjim trenucima čak i da donese prednost svojoj ekipi u jednoj od akcija, ali nije uspeo.

Svejedno, pobeda u derbiju je možda mogla pružiti moralni podsticaj, ovako, sledi dupli EL program po Baltiku i okolini, a rešenja na pitanja koja su i dalje ista se ne naziru. Teška sekvenca iz koje će KKCZ morati da se vadi kako zna i ume.

— Miloš Jovanović (@Mairosu) 17. новембар 2019.

Filip Čović jedini sa mudima i nekim smislom u igri večeras, konkretnim doprinosom. Nikad više pičkica skrivenih u ekipi ko večeras, trener prvi. Katastrofalan doprinos i odnos jedno 9 igrača. Inače F. Čović nije igrač za #kkcz, što još pojačava sramno izdanje ostalih igrača.

— Ivan Simić (@isimic_22) 17. новембар 2019.

Gospodine Čoviću, ili preduzimajte nešto ili se tornjajte iz kluba! #kkcz

— Ulični hodač 🇷🇸 (@78Igi) 17. новембар 2019.

Da se ovakve stvari desavaju u FKCZ odavno bi soferke igraca bile slomljene, igraci nasamarani a predsednik bi se jurio govnjivom motkom na parkingu.

Kad je sledeci trening #kkcz?? Vreme je da se bane i dodele neke opomene! Dosta je bilo!!!

— Incognito ⭐⭐⭐ (@csi_nick1) 17. новембар 2019.

Red je da se dovede trener i da se pretrese ova ekipa #kkcz za nastavak sezone... nisam ništa očekivao od ovog derbija. Kao što sam rekao, mi smo u slobodnom padu i poraz od 3 razlike u ovakvom trenutku nije strašan po sebi. Strašno je nastaviti sa ovakvim lutanjima. Možemo bolje

— Ivo Colovic (@tovoloc) 17. новембар 2019.

Nije Filip kriv, mi smo govna #kkcz

— Пештански Ђак (@peshtanski_djak) 17. новембар 2019.

Nije ni Filip jedini krivac. Zasto Djenka greje klupu i nema ulogu? Zasto nemamo trenera pa da kaze nesto onim sudijskim govedima? Zasto nemamo nijednu ali nijednu akciju? Zasto Gist bojkotuje tim? Moze neki odgovor a ne excel tabele??? @kkcrvenazvezda #kkcz

— Kosooki Booda (@WhiteChocobg) 17. новембар 2019.

Sta radite dobricu breee??? Sta je dete skrivilo!???? 6p u prvoj cetvrtini je dao i ti ga gavrilo ne koristis!!!! Dokle bre vise ovako.... Odzo ne moze i igra vise nego sto treba, filip kriminal poslednja cetvrtina. Lekove cemo poceti da pijemo bre... @kkcrvenazvezda #kkcz

— 🇷🇸Марсовац.рс🇷🇸 (@Mlajaaa) 17. новембар 2019.

Poslednje dve utakmice, sjajne odluke u poslednjim sekundama. Gavrilovicu da se ne ljubimo. Pleja moze Gist da nam igra lagano. #kkcz

— džedaj Sofronije (@dzedajsofronije) 17. новембар 2019.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Crvena Zvezda,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.