Izvor: Blic, 04.Jun.2019, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPRAVA RUSKOG GIGANTA UDVOSTRUČILA DIVIDENDU Vrednost "Gasproma" porasla za 20 milijardi dolara

Tržišna kapitalizacija ruske gasne kompanije "Gasprom" porasla je sa 57 na 75 milijardi dolara, nakon što je uprava udvostručila dividendu. Deonice Gasproma dobile su na vrednosti 30 odsto za nekoliko dana u maju, nakon što je uprava duplirala isplatu dividende sa 8 rubalja po akciji na 16,6 rubalja, na pritisak Ministarstva finansija.
Pogledaj vesti o: Gasprom

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vrijednost Gazproma za nekoliko dana porasla za 20 milijardi dolara

Izvor: Capital.ba, 04.Jun.2019

MOSKVA, Tržišna kapitalizacija ruske gasne kompanije Gazprom porasla je sa 57 milijardi dolara na 75 milijardi dolara nakon što je uprava udvostručila dividendu. Dionica Gazproma dobile su na vrijednosti 30% za nekoliko dana u maju, nakon što je uprava udvostručila isplatu dividende sa 8 rublja...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.