Izvor: Blic, 19.Jan.2019, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antić: Prve količine gasa 'Turskim tokom' kroz Srbiju 2020.

Prve količine ruskog gasa "Turskim tokom" kroz Srbiju trebalo bi da poteknu 2020. godine, ako radovi budu završeni na vreme, kaže ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić i ističe da će krak od srpsko-bugarske do srpsko-mađarske granice, čiju je izgradnju najavio "Gasprom", predstavljati najznačajniji krak "Turskog toka".
Pogledaj vesti o: Gasprom

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kroz Srbiju najvažniji krak, prvi gas 2020.

Izvor: B92, 19.Jan.2019

Prve količine ruskog gasa ''''Turskim tokom'''' kroz Srbiju trebalo bi da poteknu 2020. godine, ako radovi budu završeni na vreme...To kaže ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić i ističe da će krak od srpsko-bugarske do srpsko-mađarske granice, čiju je izgradnju najavio ''''Gasprom'''',...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.