Izvor: Radio 021, 17.Apr.2021, 11:54

Vozio brzo i bez dozvole, pokušao da pobegne i napao policajca

Policija u Beogradu podneće krivičnu prijavu protiv tridesetsedmogodišnjeg muškarca zbog sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Saobraćajna policija je sinoć oko 19.30h u mestu Vrbovno, opština Lazarevac, prilikom radarske kontrole pokušala da zaustavi automobil marke "ford", kojim je upravljao osumnjičeni brzinom od 97 kilometara na čas, na delu puta gde je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << brzina kretanja vozila ograničena na 50 kilometara na čas, saopšteno je iz MUP.

On se, kako se sumnja, oglušio na znak policije da stane i tek nakon 150 metara od saobraćajne patrole zaustavio vozilo, izašao iz njega i pokušao da pobegne.

Brzom reakcijom, policijski službenik je sustigao osumnjičenog sprečivši ga u nameri da pobegne, a tom prilikom on je fizički napao policajca, nakon čega je savladan i smešten u policijsko vozilo. Daljom proverom utvrđeno je da tridesetsedmogodišnji vozač ne poseduje vozačku dozvolu za kategoriju vozila kojim je upravljao, kao i da je istekla važnost registracione nalepnice.

Osumnjičeni je zadržan u policijskoj stanici do 12 časova, jer je odbio alkotestiranje i droga test, nakon čega će biti doveden kod sudije za prekršaje po skraćenom postupku i protiv njega će biti podneta odgovarajuća krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Lazarevcu.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.