Izvor: Radio 021, 20.Sep.2019, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigao je Novi Ford EcoSport - novi član Ford SUV porodice

Još pouzdaniji i konforniji uz unapređeni kvalitet, smart tehnologiju i vrhunski dizajn, novi Eco Sport biće opremljen snažnim i efikasnim verzijama motora.

Na ovaj način Ford je poveo računa ne samo o ekonomičnoj potrošnji goriva, već je veliku pažnju poklonio borbi za očuvanje životne sredine.

Sigurnost, kao jedna od najvažnijih karakteristika prilikom dizajniranja vozila je zagarantovana, a uz to je zbog manje težine postignuta ekonomičnija potrošnja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << goriva. Novi dizajn eksterijera je dinamičan i moderan, a do najveće promene došlo je na prednjem delu automobila, koji uključuje: novi izgled haube, trapezoidni dizajn rešetke u sredini, kao i karakteristične prednje farove koji se savršeno uklopaju u celokupnu estetiku.

Moguće je i kombinovanje boje automobila sa drugačijom bojom krova, a tom prilikom u ponudi će biti i do osam opcija. S druge strane, enterijer EcoSporta ne zaostaje.

Unutrašnjost ima potpuno novi, rafinirani izgled sa inovativnim dizajnom instrument table. Tu je i centralni displej od 8 inča sa SYNC3 sistemom za upotrebu navigacije, klime, telekomunikacije i muzike kojim se lako upravlja preko ekrana na dodir.

Od tehnoloških inovacija EcoSport poseduje prednje i zadnje senzore za parkiranje koji detektuju i reaguju na najmanje prepreke, kao i kameru na zadnjem delu automobila. Novi EcoSport je siguran i odličan izbor za sve one koji žele moderan, snažan i pouzdan auto, koji se u isto vreme ističe gde god da se nalazi.

Više detalja o modelu možete pronaći OVDE. Grand Motors u Novom Sadu se nalazi na Bulevaru Vojvode Stepe 50, a broj telefona za dodatne informacije je 021/63-02-777.

Autor: Zakupljen prostor

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Ford

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.