Izvor: Nezavisne Novine, 19.Jul.2017, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronašli marihuanu u gepeku tek isporučenih Fordova

Vlasnici modela Ford Fusion, koji su ovih dana u SAD-u preuzeli svoj novi automobil, mogli bi doživjeti iznenađenje pogledom u gepek.

Naime, nekoliko vlasnika je u gepeku na mjestu rezervisanom za pomoćni točak našlo pakete pune marihuane.

S obzirom da su sporni modeli proizvedeni u Meksiku, koji je na nekoliko sati vožnje od dilera kod kojeg su automobili isporučeni, očigledno je da je otkriven novi kanal krijumčarenja droge.

(autoportal.hr)
Pogledaj vesti o: Ford

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Pronašli marihuanu u prtljažniku tek isporučenih Fordova

Izvor: AutoBlog, 20.Jul.2017, 03:17

Vlasnici modela Ford Fusion, koji su ovih dana u SAD-u preuzeli svoj novi automobil, mogli bi da dožive iznenađenje pogledom u prtljažniku. Naime, nekoliko vlasnika je  prtljažniku na mestu za rezervi točak našlo pakete pune marihuane. Obzirom da su sporni modeli proizvedeni u Meksiku, koji...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.