JEZIVA scena nesreće u Nišu: BABA i DEDA prvi dotrčali do TELA UNUKA koji je sankama podleteo pod ford

Izvor: BKTV News, 01.Mar.2018, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVA scena nesreće u Nišu: BABA i DEDA prvi dotrčali do TELA UNUKA koji je sankama podleteo pod "ford"

Policija obavlja uviđaj na Radikinskom putu u Nišu.

Kako saznajemo, do tragedije je došlo u 12.35 sati, kada je dečak na sankama podleteo pod automobil "ford mondeo".

Nesreća se dogodila na Radikinskom putu, koju deca inače koriste za sankanje.

Meštanka ove ulice kaže da nastradali dečak živi u susednoj ulici  i da je sa strmog Radikinskog puta sankama izleteo na put koji vodi ka Niškoj >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << banji.

"On je došao na sankanje na ovaj put. Šta se tačno desilo, ne znam, ali bilo je još dece sa njim u tom momentu. Oni sigurno znaju kako je došlo do nesreće. Ja sam videla kad je došla Hitna pomoć. Ali za dečaka je bilo već kasno. Nastradao je na mestu nesreće", kaže meštanka.

Na mestu nesreće ubrzo se pojavila i policija koja je uzela izjavu od vozača "ford mondea" Ivice Đ. (39). Kako je, prema rečima vozača, došlo do nesreće, još nije poznato.

Jovan ima stariju sestru, ali za sada nije poznato da li je ona bila sa njim u momentu nesreće.

"Bilo je strašno. Prvo su istrčali Jovanovi baba i deda, koji i paze na decu. Onda su došli i Jovanovi roditelji, koji su u momentu nesreće bili na poslu. Bilo je teško, preteško. Ne mogu da verujem da se dečiji život tako ugasio u sekundi, u igri", kaže meštanka.

Ona kaže i da se Radikinski put nikad ne čisti od snega.

"Ne znam ko je zadužen za čišćenje snega, ali ovde nikad nije došlo nijedno vozilo. Deca, naravno jedva čekaju da padne sneg i odmah dođu na sankanje", kaže meštanka.

O nesreći je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo i u toku je uviđaj.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.