Elegantna kao i uvek, ali iscrpljena: Zašto Amal Kluni izgleda tako umorno

Izvor: B92, 15.Okt.2018, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elegantna kao i uvek, ali iscrpljena: Zašto Amal Kluni izgleda tako umorno

Advokatica Amal Kluni, supruga poznatog glumca Džordža Klunija, našla se među govornicima na konferenciji za žene u Pensilvaniji.

Svetski mediji pišu o tome kako se u ovom govoru Amal suprotstavila američkom predsedniku Trampu, a neki su primetili da je mama blizanaca jako oslabila i da na fotografijama deluje vrlo umorno.

Naime, lepoj advokatici za ljudska prava se nije nimalo svidelo kada je Tramp ismejao Kristin Blasi Ford, koja je pred Senatom svedočila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << protiv Breta Kavane, nešto pre nego što je izabran za člana Vrhovnog suda, optužujući ga da ju je u prošlosti seksualno zlostavljao.

Ipak, nekima je bilo važnije da primete Amalin umor na licu i mršav izgled, koji joj zameraju već dugi niz godina.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.