Auto udario u prikolicu koja je prevozila svinje na auto-putu kod Niša

Izvor: JužneVesti.com, 18.Jul.2018, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Auto udario u prikolicu koja je prevozila svinje na auto-putu kod Niša

Na auto-putu kod niškog sela Čamurlija jutros se dogodila nesvakidašnja nezgoda - prikolica u kojoj su se nalazile svinje otkačila se od auta koji ju je vukao i na nju je naleteo “ford”. Vozač je lakše povređen, a dok je nakon sudara par svinja šetalo kraj puta, nije poznato da li je neka stradala.

U niškoj policiji kažu da je do sudara došlo oko 7:20 i da je 61-godišnji Nišlija vozio “zastavu 128” >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sa prikolicom.Prikolica prešla u drugu traku; foto: A. K.

Kako saznajemo, prikolica u kojoj je bilo 6 ili 7 svinja otkačila se i prešla na drugu stranu, te je tako došlo do sudara. “Ford” je vozio, kažu u policiji, 49-godišnji Prokupčanin koji je zadobio lakše povrede.

Da li je neka od svinja stradala nije rečeno u policiji, ali se na fotografijama koje su stigle redakciji Južnih vesti vidi da jedna od njih leži kraj puta.

Vozač lakše povređen; foto: A. K.

Slike su uznemirujuće i ne preporučuju se mlađim, ni osetljivim osobama.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Auto udario u prikolicu, svinje na auto-putu kod Niša

Izvor: B92, 18.Jul.2018

Niš -- Na auto-putu kod niškog sela Čamurlija jutros se dogodila nesvakidašnja nezgoda...Prikolica u kojoj su se nalazile svinje otkačila se od auta koji ju je vukao i na nju je naleteo “ford”...Vozač je lakše povređen, a nakon sudara je par svinja šetalo kraj puta, nije poznato da li je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.