Akcija policije: Na trežnjenju vozač forda i pijani biciklista

Izvor: OkRadio.rs, 07.Dec.2021, 13:44

Akcija policije: Na trežnjenju vozač forda i pijani biciklista

Pripadnici saobraćajne policije u Bosilegradu i Bujanovcu, u okviru međunarodne akcije pojačane kontrole saobraćaja usmerene na otkrivanje prekršaja upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, zadržali su juče dvojicu vozača koji su na području ovih gradova vozili pod dejstvom alkohola. Policija je iz saobraćaja isključila šezdesetogodišnjeg muškarca iz okoline Bosilegrada koji je upravljao automobilom marke „ford“ sa 1,64 promila alkohola u organizmu, kao i pedesetdvogodišnjeg muškarca iz Bujanovca koji je vozio bicikl sa 1,54 promila alkohola.   Protiv vozača su podnete prekršajne prijave iz Zakona o bezbednosti saobraćaja, dodaju iz policije.   https://www.okradio.rs/vesti/lokalne/epidemija-pijanih-vozaca-policija-pojacava-kontrolu_86944.html

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Majdanpek: Vozio sa 2,06 promila alkohola

Izvor: Danas, 07.Dec.2021

Majdanpečka policija isključila je iz saobraćaja pedesetogodišnjeg vozača „opel kadeta“ koji je vozio sa 2,06 promila alkohola u organizmu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.