ZEMLJO, OTVORI SE: Pogledajte kako je Tadić podneo šokantnu eliminaciju od Totenhema (VIDEO+FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2019, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZEMLJO, OTVORI SE: Pogledajte kako je Tadić podneo šokantnu eliminaciju od Totenhema (VIDEO+FOTO)

Finale je zakazano za 1. jun.

U finalu Lige šampiona 1. juna igraće Liverpul i Totenhem. Plasmanu je bio blizu Ajaks, ali nije uspeo da sačuva 1:0 iz prvog polufinalnog meča, kao ni 2:0 sa poluvremena u revanšu. Na kraju su Pevci prošli i prvi put u istoriji će se boriti za trofej prvaka Evrope.

Ako se zna koliko su Kopljanici bili blizu šanse da se bore za petu evropsku titulu, ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čudi reakcija Dušana Tadića. Srpski reprezentativac bio je veoma blizu, ali ispostavilo se, tako daleko.

ABSOLUTE SCENES after the final whistle.

The emotion from Mauricio Pochettino–a manager who hasn't had the luxury of any player transfers in two windows–says it all

(via @btsportfootball) pic.twitter.com/EzldZHhjar

— Planet Fútbol (@si_soccer) May 8, 2019

Pogledajte i više fotografija sa stadiona iz Amsterdama
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Totenhemov san majske noći, Ajaksov brodolom i Poketinove suze radosnice

Izvor: B92, 09.Maj.2019

Londonski klub prvi put u istoriji igraće finale Lige šampiona. Navijači Totenhema oduševljeni partijom trostrukog strelca Lukasa Mure, a Ajaksovi u neverici zbog šokantne završnice...Svetska fudbalska javnost nije stigla ni da se "oporavi" od Liverpulovog čuda protiv Barselone u polufinalu Lige...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.