UEFA ODLUČILA: Španac sudi finale Lige šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2021, 18:56

UEFA ODLUČILA: Španac sudi finale Lige šampiona

Meč je na programu 29. maja, kao glavni kandidat za domaćinstvo je Porto.

Španski fudbalski sudija Antonio Mateu Lahoz sudiće finalni meč Lige šampiona u kojem se 29. maja sastaju ekipe Čelsija i Mančester sitija, saopšteno je danas iz UEFA.

U Španiji kao da svi beže od titule - Real je u nedelju remizirao sa Seviljom, Barselona sinoć nije pobedila Levante, pa Atletiko večeras >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (22.00) protiv Sosijedada ima priliku da napravi sjajnu zalihu pred poslednja dva kola. Kvota na keca je 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko Madrid - Sosijedad.

Finalni meč trebalo je da se igra 29. maja u Istanbulu, ali je zbog stavljanja Turske na "crvenu listu" od strane vlade Velike Britanije, UEFA odlučila da promeni mesto odigravanja finala.

Turska je na "crvenu listu" stavljena zbog pogoršane situacije vezane za pandemiju koronavirusa.

Vođeni su pregovori o održvanju meča na stadionu Vembli, ali su ti pregovori zaustavljeni i sada se kao najverovatniji domaćin finala pominje portugalski grad Porto.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poznato ko će suditi finale Lige šampiona i Lige Evrope

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Maj.2021

Španski sudija Antonio Mateu Lahoz (44) vodiće finale Lige šampiona između Čelsija i Mančester Sitija 29. maja, objavila je Evropska fudbalska federacija (UEFA).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Real mora da pobedi protiv osakaćene Granade, a Dmitrović protiv svog budućeg gradskog rivala

Izvor: MozzartSport.com, 13.Maj.2021, 14:34

Madriđani u poslednjem meču 36. kola Primere (četvrtak, 22.00) gostuju ekipi koja je bez desetorice prvotimaca..Kraljevski klub nema pravo na grešku, ako želi da spase sezonu i osvoji titulu. Ostao je bez Lige šampiona, Kupa Kralja i Superkupa Španije, Real Madrid samo još odbranom trona u Primeri...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.