U poluvremenu Mandžukić leži na podu, Pjanić je jedva živ  sve je dramatično stalo

Izvor: B92, 24.Maj.2020, 12:10

"U poluvremenu Mandžukić leži na podu, Pjanić je jedva živ " sve je dramatično stalo"

U svojoj autobiografiji Đorđo Kjelini je izneo mnoge do sada skrivene detalje, pa tako i onaj iz finala Lige šampiona 2017. godine.

Juventus je meču odigranom u Kardifu igrao protiv Real Madrida i izgubio sa 4:1, iako je na poluvremenu bilo 1:1.

Mario Mandžukić tada je postigao jedan od najlepših golova u istoriji elitnog takmičenja, ali umesto da to i njemu i ekipi da snagu, na poluvremenu su svi delovali istrošeno.

"Bili smo ekstremno umorni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nakon prvog poluvremena. Mandžukić je ležao na podu. Pjanić je jedva bio živ. Rekli smo sebi da se vraćamo, bilo je 1:1, ali onda je sve dramatično stalo", istakao je Kjelini u knjizi "Ja, Đorđo".

I tri godine kasnije kolaju priče o navodnom sukobu u svlačionici i šamaranju između Leonarda Bonućija i Paola Dibale, koji je prema priči izvukao "deblji kraj".

"Ništa bitno se nije dogodilo na poluvremenu, nije bilo sukoba. Izgubili smo jer smo bili iscrpljeni. Finala za nas uvek dođu prekasno", istakao je Kjelini.

"Bjanko-neri" su tada postali rekorderi po broju izgubljenih finala Lige šampiona, imaju ih čak sedam, od čega pet uzastopnih.

Poslednja titula osvojena je 1996. godine, kada je Vladimir Jugović postigao odlučujući pogodak u penal-seriji protiv Ajaksa.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.