Šta je radio Mesi dok je Suares izvodio penal? VIDEO

Izvor: B92, 09.Avg.2020, 11:48

Šta je radio Mesi dok je Suares izvodio penal? VIDEO

Barselona je pobedila Napoli sa 3:1 u revanšu osmine finala Lige šampiona i plasirala se među osam najboljih timova koji će u Lisabonu juriti "ušati" trofej.

Još jednom je sjajan bio Lionel Mesi, koji je u prvom poluvremenu uticao na "slom duha" italijanskog tima, majstorijom za 2:0 i iznuđenim penalom.

U finišu prvog poluvremena je "žrtvovao" sopstvenu nogu kako bi došao do lopte >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ispred Kulibalija, a onda ga on svom snagom šutnuo.

Čunejt Čakir je dodelio jedanaesterac, koji bi u normalnim okolnostima izveo Mesi, ali je nekoliko minuta proveo na zemlji i bilo je pitanje da li će uopšte nastaviti meč.

Kasnije se ispostavilo da povreda nije strašna kao što je izgledala u prvi mah.

Ono što je zapalo za oko španskim medijima jeste ono što je Mesi radio dok je Suares izvodio najstrožu kaznu.

Naime, on je na ivici kaznenog prostora vezivao pertle na kopačkama, bez ikakve namere da se eventualno uključi u igru.

Ovaj gest različito se tumači. Ili u tom momentu zaista nije bio spreman za nastavak igre ili je imao potpuno poverenje u saigrača iz napada.

Bilo kako bilo, Suares je rutinski pogodio mrežu i doneo nedostižnu prednost Barseloni.

U četvrtfinalu, 14. avgusta, u Lisabonu katalonski klub će igrati protiv minhenskog Bajerna.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.