Spisak Zidanovih žrtava - 8/8, pa ovo je zaista zapanjujuće!

Izvor: Sportske.net, 25.Feb.2020, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spisak Zidanovih žrtava - 8/8, pa ovo je zaista zapanjujuće!

Zinedin Zidan zvani "Liga šampiona".

Tri sezone je igrao, tri puta osvojio, u prevodu - nije izgubio nijedan dvomeč niti finale, logično.

Zinedin Zidan je od 2016. do 2018. osvojio tri Lige šampiona i na tom putu slavio u devet dvomeča i tri finala, a njegove žrtve su zaista iz samog vrha evropskog fudbala.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
U prvoj sezoni, istina, Real je imao lakši put preko Napolija, Volfsburga i tada daleko slabijeg Mančester Sitija. U finalu je posle penala pao Atletiko Madrid.

U drugoj sezoni, Real je imao daleko teži posao, ponovo je naleteo na Napoli, a potom je preko Bajern Minhena i Atletika stigao do finala sa Juventusom koga je pobedio 4:1.

I za kraj, u onoj poslednjoj sezoni u kojoj je u finalu pobedio Liverpul sa 3:1, Real Madrid je redom pobeđivao - PSŽ, Juventus i opet Bajern Minhen.

Dakle, na putu ka tri trofeja u LŠ, Zidan je pobeđivao osam različitih timova, Atletiko, Juventus, Napoli i Bajern po dva puta i Volfsburg, Mančester Siti, PSŽ i Liverpul, a to je najbolji dokaz da se Real Madrid nikada ne otpisuje. Naročito kada je na klupi Zinedin Zidan.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.