Skandal na pomolu, fudbaleri Juventusa orgijali posle debakla u Madridu!

Izvor: Sportske.net, 03.Mar.2019, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal na pomolu, fudbaleri Juventusa orgijali posle debakla u Madridu!

Istina ili ne, tek, ovo će dodatno razbesneti navijače.

Fudbaleri Juventusa su u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona izgubili u Madridu od Atletika sa 2:0.

Mnogi navijači su bili razočarani izdanjem igrača, ali i odlukama koje je donosio Maks Alegri, a najnovije informacije bi mogle da dodatno da "začine" čitavu situaciju.

Italijanski mediji prenose da su fudbaleri >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Juventusa odmah nakon poraza u Madridu odleteli za Torino na žurku u hotelu Starhotel zajedno sa oko 60 manekenki.

Neke od njih su čak i izbacivale fotografije i video snimke sa tog događaja, a hotel su grupno napustile jutro nakon toga.

Interesantno je da na događaju nije bilo Federika Bernardeskija i Andree Barzaljija, dok su svi ostali bili prisutni, uključujući i Kristijana Ronalda.

Događaj je organizovala marketinška agencija iz Rima, videćemo hoće li biti posledica po igrače.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.