Izvor: RTS, 17.Feb.2022, 00:11

Salcburg ostao bez Bajernovog skalpa u 90. minutu

Fudbaleri Salcburga i Bajerna odigrali su nerešeno 1:1 u utakmici osmine finala Lige šampiona.
Salcburg je na svom terenu bio na pragu velikog podviga, ali se Kingsli Koman pobrinuo da Bajern (još uvek) ne oseti poraz u ovoj sezoni Lige šampiona.

Bajern je u komšiluk došao posle teškog poraza od malenog Bohuma u Bundesligi, što je domaćin pokušao da iskoristi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Adamu, koji je u igru ušao u 11. minutu, doneo e prednost Salcburgu u 21. minutu meča.
Igrači Salcburga su tražili penal u 45. minutu, ali je VAR presudio da nije bilo prekršaja, pa je domaćin na pauzu otišao sa minimalnom prednošću.
Kako je vreme odmicalo, Bajern je sve silovitije napadao, što im se konačno isplatilo u poslednjem minutu regularnog dela, kada je Tomas Miler asistirao Komanu, a ovaj doneo remi Bavarcima. 
U drugom današnjem meču, Liverpul je u Milanu savladao Inter sa 2:0
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.