Salah: Ja sam borac, uveren sam da ću biti u Rusiji

Izvor: N1 televizija, 27.Maj.2018, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Salah: Ja sam borac, uveren sam da ću biti u Rusiji

Napadač Liverpula Mohamed Salah morao je da napusti igru posle pola sata finala Lige šampiona u Kijevu, pošto je zadobio povredu ramena u duelu sa Serhiom Ramosom. Prve procene su bili da sjajni Egipćanin neće moći na Svetsko prvenstvo, koje u Rusiji počinje 14. juna, ali su sada stigle bolje vesti.

"Bila je ovo veoma teška noć, ali ja sam borac. Uprkos svim šansama, ubeđen sam >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << da ću biti u Rusiji i da ću vas sve učiniti ponosnima. Vaša ljubav i podrška će mi dati snagu", napisao je Salah na društvenim mrežama.

It was a very tough night, but I'm a fighter. Despite the odds, I'm confident that I'll be in Russia to make you all proud. Your love and support will give me the strength I need. pic.twitter.com/HTfKF4S70e

Najbolji fudbaler Liverpula i Premijer lige u ovoj sezoni napustio je teren stadiona u Kijevu u subotu u suzama, dok je prethodno nezgodno pao na rame, pošto ga je povukao u duelu kapiten Reala Serhio Ramos.

U toku noći se oglasio Fudbalski savez Egipta, koji je saopštio da se radi o istegnuću ligamenta ramena, ali da nije došlo do dislokacije i da će Salah moći na Mondijal u Rusiji.

Menadžer Liverpula Jirgen Klop je izjavio da se radi o "ozbiljnoj povredi", ali nije bilo više informacija.

BBC je prethodno preneo da se radi o dislokaciji i da jedan od trenutno najboljih svetskih fudbaler neće igrati na Mondijalu, gde se Egipat nalazi u Grupi A sa selekcijama Rusije, Saudijske Arabije i Urugvaja.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.