Runi: Ne znam kako Gigs uspeva da bude tako dobar

Izvor: Press, 28.Nov.2013, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Runi: Ne znam kako Gigs uspeva da bude tako dobar

Gigs je sinoć predvodio Junajted, koji je, iako oslabljen, deklasirao Bajer u Leverkuzenu sa 5:0 i time osigurao plasman u osminu finala Lige šampiona.
"Rajan je bio fantastičan. Tokom meča protivnički igrači su se čudili kako uspeva da bude tako dobar u tim godinama. Sjajno je videti ga staloženog dok kontroliše loptu. Ne znam kako mu to polazi za rukom, ja sigurno neću igrati u njegovim godinama", rekao je Runi za Dejli Miror.
Gigs je za Junajted debitovao 2. marta 1991. godine na meču protiv Evertona i do sada je na 953 utakmici postigao 168 golova.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Rajan Gigs - neverovatnih 40

Izvor: Sportske.net, 29.Nov.2013, 01:39

Kada je marta 1991. u meču protiv Evertona, Ser Aleks Ferguson umesto povređenog Denisa Irvina uveo u igru 17-godišnjeg Rajana Gigsa, malo je bilo onih koji su bili svesni da prisustvuju istorijskom trenutku. Tu utakmicu, Junajted je izgubio, ali sumnjam da ima Đavola koji žale zbog toga.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.