Poketinova oproštajna poruka: Ne smemo reći zbogom...

Izvor: RTS, 22.Nov.2019, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poketinova oproštajna poruka: Ne smemo reći zbogom...

Maurisio Poketino oprostio se od fudbalera Totenhema porukom na tabli u svlačionici. "Ne smemo reći zbogom, uvek ćete biti u našim srcima", stoji u poruci koju je ručno ispisao Argentinac.
Nije bilo dovoljno Poketinu što je ekipu Totenhema doveo do finala Lige šampiona prošle sezone. Loš početak ove i samo 14. mesto na tabeli Premijer lige oterali su Argentinca sa klupe Spursa.

Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Poketino je imao poslednju poruku za igrače, koju je ispisao na tabli u svlačionici tima.
"Veliko hvala svima. Ne smemo reći zbogom... Uvek ćete biti u našim srcima", stoji u poruci.
Upražnjeno mesto odlaskom Poketina ekspresno je zauzeo Žoze Morinjo, a već su krenula nagađanja gde bi Argentinac mogao da nastavi karijeru. 
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.