Nikad ne možeš da poveruješ u to da posle jednog minuta gubiš sa 1:0... I to iz penala

Izvor: B92, 02.Jun.2019, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nikad ne možeš da poveruješ u to da posle jednog minuta gubiš sa 1:0... I to iz penala"

Menadžer Totenhema Maurisio Poćetino je dan posle poraza u finalu Lige šampiona rekao da je ponosan na svoj tim.

Londonski klub je izgubio sa 2:0 od Liverpula, primivši golove u drugom i 87. minutu utakmice.

“Ovo je najveća utakmica u igri, posle finala Svetskog prvenstva. Sve se svodi na pokušavanje, verovanje i građenje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << puta da bi se ovo ponovilo“, rekao je Poćetino.

Argentinski stručnjak je dodao da njegov tim nije imao sreće.

“Borili smo se i igrali dobro u drugom poluvremenu. Teško je početi utakmicu sa minusom od jednog gola. Penal je nešto na šta ne možete da budete spremni. Nikada ne možete da verujete da ćete gubiti sa 1:0 posle samo jednog minuta. Bilo je teško na mentalnom planu. Ipak, sve je stvar učenja i iskustva, tako je bilo Liverpulu prošle godine“, istakao je Poćetino.

Totenhem nije uspeo da se okiti titulom šampiona Evrope u svom prvom pojavljivanju u finalu Lige šampiona.

“Svi smo razočarani, ali ponavljam, ponosan sam na svoje fudbalere. Finala se svode na pobede, ne na lepotu igre“, dodao je Poćetino.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.