Neverovatno, Liverpul u istom danu igra dve utakmice - Tobdžije dobijaju drugu šansu?

Izvor: Sportske.net, 01.Nov.2019, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neverovatno, Liverpul u istom danu igra dve utakmice - "Tobdžije" dobijaju drugu šansu?

Euforija nakon jučerašnje utakmice ubrzo zamenjena brigom.

"Redsi" su sinoć priredili još jedno veče za pamćenje pošto su u osmini finala Karabao kupa savladali Arsenal posle penala pošto je rezultat u regularnom delu bio neverovatnih 5:5. Ipak naredni, četvrtfinalni, duel bi mogao da bude problem za Klopovu četu.

Utakmica sa Aston Vila se po programu igra 17-og ili 18-og decembra, problem je što "redsi" kao osvajači >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Lige šampiona 18-og imaju meč Svetskog prvenstva za klubove koje se krajem godine igra u Kataru.

"Ako ne nađu odgovarajući datum za nas da igramo narednu rundu, naš protivnik će automatski proći ili će Arsenal zauzeti naše mesto. Ne mogu promeniti to, bez dobrog datuma nećemo biti na terenu. Morate misliti o ovakvim stvarima, ako jedan tim ne može da bude na terenu u predviđeno vreme, onda morate više razmisliti o tome. Nadam se da će to i uraditi u nekom trenutku, nadam se sada", izjavio je Klop po kraju jučerašnje utakmice.

Čelnici lige i Karabao kupa se još uvek nisu oglasili. Pojavile su se spekulacije da bi Liverpul mogao da pošalje svoj drugi tim da odigra susret sa klubom iz Birmingema, ali je teško poverovati u to.

Možda ovo bude druga šansa za Emerijeve momke.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.