Navijači Reala vratili 2.000 karata za finale Lige šampiona

Izvor: RTS, 22.Maj.2018, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Reala vratili 2.000 karata za finale Lige šampiona

Nekoliko puta uvećane cene hotelskog smeštaja, preskup avion, 2.900 kilometara vožnje do Kijeva, razlog su što su navijači Reala odlučili da odustanu od odlaska u Ukrajinu.
Cene smeštaja u hotelima u Kijevu porasle su nekoliko puta pred finale Lige šampiona koje se igra u subotu. Ukrajinci se protive tome i pozivaju navijače Reala >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u Liverpula da besplatno prenoće u njihovim domovima. Možda i veći problem, pogotovo za Špance, predstavlja cena povratne karte od oko 1.000 evra. Ukoliko se odluče na vožnju, očekuje ih oko 34 sata putovanja preko Francuske, Nemačke i Poljske do Ukrajine.

"Ukoliko bude praznih sedišta na tribinama stadiona u Kijevu, Uefa bi trebalo da se stidi. Potpuno razumem navijače Reala koji bi možda kupili vraćene ulaznice, ali sebi ne mogu da priušte smeštaj i avion. Organizacija ove utakmice je potpuni debakl i nadam se da će Uefa dobro razmisliti o budućim finalima", rekao je portparol Liverpulovog kluba navijača Džejms Mekin.
Ulaznice koje je vratio Real ne mogu biti prebačene Liverpulu i postoji mogućnost da deo tribina ostane prazan. Uefa je objavila da će ubuduće više pažnje posvetiti smeštajnim kapacitetima i mogućnostima aerodroma pre nego što nekom gradu dodeli domaćinstvo finala.
Oba kluba dobila su po 16.626 ulaznica.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

NEĆE U KIJEV: Navijači Reala vratili ulaznice za finale Lige šampiona!

Izvor: Kurir, 22.Maj.2018

Navijači Reala vratili su 2.000 ulaznica za finale Lige šampiona protiv Liverpula, koje je na programu 26. maja u Kijevu.  

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.