Nakon suza, Salah dočekao dobre vesti!

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2018, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon suza, Salah dočekao dobre vesti!

Povreda koju mu je naneo Serhio Ramos je jedna od psihički težih povreda u poslednjih nekoliko godina. Kako će ona uticati na Salaha i da li će on moći da igra na Mundijalu?

Povreda ramena može biti veoma opasna, mnogi golmani su to iskusili tokom svoje karijere. Ipak, izgleda da ona koju je doživeo Mohamed Salah u finalu Lige šampiona nije toliko strašna.

"Bila je veoma teška >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << noć, ali ja sam borac. Uprkos procenama, ja sam ubeđen da ću biti u Rusiji da vas sve učinim ponosnim. Vaša ljubav i podrška mi daju snagu koja mi je potrebna", napisao je Salah na Tviteru.

Sa druge strane, oglasili su se i iz Egipta.

Oni su istakli da povreda nije toliko ozbiljna i da bi Salah trebalo da predvodi napad reprezentacije Egipta na Mundijalu u Rusiji. Procene su da će pauzirati tri nedelje, taman bi mogao da bude spreman za prvi meč u Rusiji.

Konačno malo dobrih vesti i za njega...
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Salah: Ja sam borac!

Izvor: RTS, 27.Maj.2018

U suzama je završio najveću utakmicu u svojoj karijeri (posle pola sata igre), ali danas je novi dan. Mohamed Salah ne očajava, uveren je da će igrati za Egipat na Svetskom prvenstvu. . "Bila je ovo vrlo teška noć, ali...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.