Mijatović: Razočaran sam u svakom pogledu i vrlo zabrinut

Izvor: B92, 16.Feb.2022, 11:48

Mijatović: Razočaran sam u svakom pogledu i vrlo zabrinut

Predrag Mijatović je proslavio ime Real Madrida i vrlo teško mu je pao poraz od Pari Sen Žermena u prvom susretu osmine finala Lige šampiona.

"Sveci" su slavili trijumf rezultatom 1:0 golom Kilijana Mbapea u 94. minutu.

U izjavi za španski "As" nije skrivao razočaranje izdanje "kraljevskog kluba" i činjenicom da nije uputio nijedan udarac u okvir gola Parižana.

"Imao sam dobar osećaj uoči utakmice, mislio sam da će Real da se vrati svom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stilu u velikoj utakmici. Nakon onoga što sam video, sav moj optimizam je srušen. Real me je razočarao u svakom pogledu. Jako sam zabrinut. Ako u 90 minuta, s ovakvim sastavom, niste sposobni da šutirate jednom u okvir gola, onda morate da se zamislite", rekao je Mijatović, pa dodao:

"Svaka ekipa može da ima lošu noć ili nekoliko minuta kada joj ne ide dobro. Ali devedeset... Ni u jednom trenutku nisam imao osećaj da Real može išta osim da izgubi utakmicu. Ančeloti će biti jako zabrinut pred revanš, ali ne može da bude gore od ovoga. Nadam se da će Real igrati bolje u revanšu i ostaviti bolji utisak. Jer sinoć je ostavio utisak drugorazredne ekipe", poručio je Mijatović.

Revanš na stadionu "Santjago Bernabeu" igra se 9. marta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.