Ma kakav Kardif, to je tek Ramosov početak, sad je jasno što se Ronaldo žalio da stalno mora da daje krv!

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2018, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ma kakav Kardif, to je tek Ramosov početak, sad je jasno što se Ronaldo žalio da stalno mora da daje krv!

Izgleda da su jedina dvojica igrača u koje je Real bio siguran bili Ronaldo i Toni Kros...

Mnogo buke se diglo oko Serhija Ramosa i finala Lige šampiona u Kardifu, kada je bio pozitivan, ali nije pokrenuta nikakva istraga. Jednostavno, Real je dovoljno moćan, kako kažu u Italiji, da uz arbitre pokrije i ovakve slučajeve, ali na površinu sada izbijaju novi slučajevi gurani pod tepih.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Kapiten Reala je bio pozitivan na doping i deset meseci posle Kardifa, posle meča protiv Malage, 15. aprila. On je insistirao da se istušira pre nego što ode na kontrolu, iako mu je skrenuta pažna da je u pitanju kršenje pravila i da to može da kompromituje rezultate testa.

Naime, on je rekao zvaničnicima doping agencije da ga saigrači čekaju, da bi što pre iz Malage morali da se vrate u Madrid.

I pored protesta, bilo je po njegovom, a Real je i ovaj slučaj zataškao. "Špigel" tvrdi da Ramos redovno pred važne mečeve, kao onaj u Kardifu uzima deksametrazon u pitanju je kortiko-steroid koji olakšava bol, ali ima i efekte vezane za euforiju i povećava koncentraciju i izdržljivost.

Real je naravno pobio sve tvrdnje, i pozvao se na UEFA, ali mediji bruje da je evropska kuća fudbala, ali i španska federacija prikrila nekoliko slučajeva, a sada je jasnije što se Kristijano Ronaldo bunio zato što on jedini uvek mora da ide na doping kontrole, kao i Toni Kros. Izgleda, kako tvrde mediji, da su u Realu za njih dvojicu jedini bili sigurni da se neće ništa naći...

"Kraljevski klub" će danas gostovati Eibaru, videćemo hoće li ovi navodi uzdrmati kapitena.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.