Levandovski van terena četiri nedelje

Izvor: RTS, 26.Feb.2020, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Levandovski van terena četiri nedelje

Napadač Bajerna Robert Levandovski odsustvovaće sa terena četiri nedelje zbog povrede koju je doživeo na utakmici osmine finala Lige šampiona protiv Čelsija, saopštio je klub iz Minhena.
U ubedljivoj pobedi svog tima od 3:0, Robert Levandovski je upisao pogodak i dve asistencije Gnabriju.

Poljak je na terenu ostao do kraja meča, ali je klub iz Minhena dan nakon utakmice u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Londonu saopštio da je pregledima ustanovljeno da je Levandovskom pukla tibija ispod kolena leve noge.
Golgeter će 10 dana morati da miruje sa nogom u gipsu, nakon čega će početi sa rehabilitacijom, a Bavarci očekuju da će za četiri nedelje biti spreman da se vrati na teren.
Revanš protiv Čelsija u Minhenu zakazan je za 18. mart, pa Levandovski verovatno neće biti u prilici da ponovi odličan nastup.
Na šest utakmica Lige šampina, poljski napadač je ove sezone postigao čak 11 pogodaka.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona,   London

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.