LŠ - Vukovi stavili tačku na belgijsku bajku (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Mar.2016, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ - 'Vukovi' stavili tačku na belgijsku bajku (video)

Šampion Belgije završio je svoju evropsku bajku u osmini finala Lige šampiona pošto je Volfsburg upisao i drugu pobedu u dvomeču sa Gentom.

Revanš susret osmine finala Lige šampiona između Volfsburga i Genta ostao je u senci okršaja velikana na stadionu "Santijago Bernabeu" u Madridu.

Nemački sastav ušao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je u revanš susret sa golom prednosti (3:2) iz prve utakmice, ali je zbog tri data gola u Belgiji bio u velikoj prednosti u odnosu na Gent.

Gentu je za plasman u četvrtfinale bila potrebna pobeda rezultatom 2:0 ali je Volfsburg bio dovoljno fokusiran da u revanšu privede posao kraju i dovrši započeti posao.

Golom Andrea Širlea "Vukovi" su savladali Gent 1:0 (0:0) i tako sa ukupnim rezultatom 4:2 overili plasman u četvrtfinale Lige šampiona čime je Volfsburg ostvario najveći uspeh u elitnom takmičenju.

Gol sa večerašnje utakmice pogledajte OVDE!

Domaćin revanš susreta koji je odigran na "Folksvagen Areni" ponovo je bio bolji rival i imao više prilika, a tačku na prolaz Volfsburga stavio je Andre Širle golom u 74. minutu susreta.

Sav posao kod pobedonosnog gola obavio je Julijan Draksler koji je prošao po desnoj strani i penetrirao sve do peterca uz gol aut liniju, a potom je nesebično uposlio usamljenog Širlea koji je samo prosledio loptu u mrežu.

Nemačka će usled trijumfa Volfsburga sigurno imati jednog predstavnika u četvrtfinalu Lige šampiona, a od Bajerna zavisi hoće li još jedan klub iz Bundeslige završiti među osam najboljih u Evropi.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Širle srećan zbog prolaza u četvrtfinale

Izvor: Beta, 09.Mar.2016, 12:23

Fudbaler Volfsburga Andrea Širle rekao je da je presrećan zbog plasmana u četvrtfinale Lige šampiona, prvog u klupskoj istoriji.Volfsburg se sinoć prvi put u klupskoj istoriji plasirao u četvrtfinale najelitnijeg evropskog takmičenja, pošto je na svom stadionu u revanšu osmine finala pobedio...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.