Kraj saradnje, Alegri napušta Juventus

Izvor: RTS, 17.Maj.2019, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj saradnje, Alegri napušta Juventus

Masimiliano Alegri neće biti trener fudbalera Juventusa sledeće sezone, saopštio je šampion Italije.
Alegri i Juventus su sporazumno raskinuli ugovor godinu dana ranije, pošto je Italijan za klub bio vezan do juna 2020. godine.

"Masimiliano Alegri neće biti trener Juventusa naredne sezone", stoji u saopštenju kluba, a povodom toga medijima će se u subotu obratiti predsednik kluba Andrea >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Anjeli.
Alegri je sa Juventusom osvojio pet uzastopnih titula u Seriji A i dva puta je ekipu odveo u finale Lige šampiona.
U svojoj karijeri bio je trener Groseta, Sasuola, Kaljarija i Milana.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Alegri više nije trener Juventusa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2019

Masimiljano Alegri neće biti trener fudbalera Juventusa sledeće sezone, saopštio je šampion Italije...Alegri i Juventus su sporazumno raskinuli ugovor godinu dana ranije, pošto je Italijan za klub bio vezan do juna 2020. godine..."Masimiljano Alegri neće biti trener Juventusa naredne sezone", stoji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

FFP je istorija, dobijamo glavnog konkurenta za Skudeto?

Izvor: Sportske.net, 17.Maj.2019

Sada je sve na Kinezima...Juventus doživljava velike rekonstrukcije u kadrovskom pogledu, danas je stigla potvrda da se tim iz Torina oprostio od Maksa Alegrija...Ipak i pored svih promena i dalje deluje da je "Stara dama" i dalje prvi favorit za trofej najboljeg u Seriji A naredne sezone. Međutim,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.