Klop: Najlepša noć naših karijera

Izvor: RTS, 02.Jun.2019, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop: Najlepša noć naših karijera

Trener Liverpula Jirgen Klop bio je presrećan nakon pobede nad Totenhemom u finalu Lige šampiona i izjavio da je Liverpulu bilo potrebno vreme da napreduje, kako bi postao jedinstven.
"Da li ste ikada videli ovakav tim? Tim koji se toliko bori, a da mu više nije ostalo goriva u rezervoaru. Presrećan sam zbog momaka, svih u klubu, porodice... Zaslužuju ovo više nego bilo ko drugi", izjavio je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Klop nakon meča.

Nemački stručnjak istakao je da je ovo najlepša noć svih ljudi u Liverpulu.
"Najlepša noć naših karijera. Bilo nam je potrebno vreme za razvoj i napredak. Veliku stvar igra i to što vlasnici kluba nijednog trenutka nisu vršili pritisak na nas. Obično sam posle ovakvih utakmica i pobeda polupijan, ali sada sam pio samo vodu", uz veliki osmeh izjavio je Klop nakon meča.
Strelac gola iz penala, najbržem ikada u finalima evropskih kupova, Salah bio je presrećan.
"Bili smo neverovatni, ceo tim...Puno sam se žrtvovao u karijeri, prešao put od mog sela, preko Kaira do finala, a sada sam konačno i osvojio Ligu šampiona", poručio je Egipćanin.
Liverpul je savladao Totenhem u Madridu u finalu Lige šampiona golovima Salaha i Origija. 
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Klop i Gvardiola na vezi posle finala: Halo, Pep, ćeraćemo se još

Izvor: MozzartSport.com, 02.Jun.2019

Usijao se telefon Jirgenu Klopu posle trijumfa u finalu Lige šampiona. Pljuštale su čestitke sa svih strana sveta, ali nemački stručnjak na klupi Liverpula posebno je izdvojio jednu pred novinarima nakon utakmice. Klop je otkrio da ga je pozvao – Pep Gvardiola. Španski stručnjak je odneo titulu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.