Izgleda da je gotovo, Klop pronašao golmana!

Izvor: Sportske.net, 22.Jun.2018, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgleda da je gotovo, Klop pronašao golmana!

Kako prenose engleski mediji, Liverpul bi uskoro mogao da angažuje novog čuvara mreže.

Nakon katastrofalne partije Lorisa Karijusa u finalu Lige šampiona, mada je navodno Ramos kriv i za to, postalo je jasno da će "Redsi" morati da angažuju novog čuvara mreže.

Simon Minjole će najverovatnije promeniti sredinu, Karijus će dobiti novu priliku, ali će dobiti i jaku konkurenciju.

Prva želja Jirgena Klopa bio je Alison Beker iz Rome, ali će Brazilac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << najverovatnije u Real. A i da ne ode u Madrid, svakako je preskup za Liverpul, jer Roma traži oko 80 miliona evra za njegove usluge.

Druga opcija bio je Bernd Leno, ali je Nemac pojačao Arsenal.

Tako je izbor pao na albanskog čuvara mreže iz redova Lacija, Tomasa Strakošu.

Ovaj 23-godišnji čuvar mreže je pažnju na sebe skrenuo minule sezone, bravurama u dresu "Nebeskoplavih" pokazao je da poseduje ogroman potencijal.

Njega želi i Leverkuzen, ali izgleda da su "Redsi" završili posao. Naime, transfer je na pragu realizacije, a Liverpul će na ime obeštećenja Laciju uplatiti 30 miliona funti (oko 34 miliona evra).
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.