Gvardiola: Imamo novca, možemo da kupimo koga hoćemo

Izvor: B92, 25.Feb.2021, 09:44

Gvardiola: Imamo novca, možemo da kupimo koga hoćemo

Fudbaleri Mančester sitija ostvarili su lepu prednost posle prvog meča osmine finala Lige šampiona sa Borusijom Menhengladbah.

"Građani" su igrali u Budumpešti, pobedili su sa 2:0, a strelci su bili Bernardo Silva i Gabrijel Žezus.

Tako mogu da budu mirni do revanš meča koji je na programu 16. marta.

Po završetku meča, menadžer Sitija Pep Gvardiola, rekao je da novac u današnjem fudbalu igra ključnu ulogu i da je i to razlog uspeha njegovog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tima.

"Imamo mnogo novca da kupimo dosta neverovatnih igrača. Bez kvalitetnih igrača ne možete ništa da uradite. Imam fantastičnu grupu igrača koji su međusobno u sjajnim odnosima. Ulaze u svaki meč svesni da mogu da pobede. I sada su uživali u igri i sada se okrećemo meču sa Vest Hemom. Revanš je za tri nedelje, tako da me zanima sada jedino meč Premijer lige", rekao je Gvardiola.

Veoma je zadovoljan učinkom Portugalaca, Žoaoa Kansela i Bernarda Silve.

"Kanselo je veoma napredovao i odlučio da preuzme više rizika u igri. Daje nam nešto zaista posebno u igri. Presrećan sam zbog njegove dve asistencije u završnoj trećini terena. Što se tiče Silve, potrebni su nam tako ofanzivni vezisti da napadnu boks i on je to i učinio" zaključio je Gvardiola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Gvardiola: Imamo novca, možemo da kupimo kog hoćemo

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Feb.2021

Fudbaleri Mančester sitija ostvarili su lijepu prednost poslije prvog meča osmine finala Lige šampiona sa Borusijom Menhengladbah.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.