Grizman: Svi smo sj..ani

Izvor: Mondo, 13.Mar.2019, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grizman: "Svi smo sj..ani"

Atletiko nije uspeo da se sastavi u Torinu zbog čega i nije izborio plasman u četvrtfinale Lige šampiona.

Atletiko je ispustio prednost iz prvog meča od 2:0 u osmini finala, pretrpeo poraz u Torinu od Juventusa i doživeo eliminaciju iz Lige šampiona.

Tim Dijega Simeonea tako je propustio priliku da načini korak dalje ka velikom finalu u maju koje će se igrati baš na stadionu Atletika >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Vanda Metropolitano.

Antoan Grizman priznao je da njegov tim nije bio na potrebnom vioskom nivou kako bi odbranio prednost stečenu u Madridu.

"Svi smo sj..ani. Osećam krivicu jer, lično, nisam mogao da ispratim tempo igre", rekao je Grizman posle poraza.

"Ne znam šta da kažem navijačima posle svega. Svi smo utučeni. Juventus je bio superiorniji na svim pozicijama. Nije bio naš dan. Nismo smeli da im dozvolimo da pobede 3:0", rekao je Francuz.

Grizman uprkos tome što je bio očajan posle loše igre svog tima, priznao je da im je "presudio" najbolji igrač sveta.

"Kristijano uzima meru svim timovima na svetu zato što je veliki igrač. U prvom meču u Madridu potrudili smo se da mu ne dozvolimo da napravi šansu, a u Torinu je imao tri i pogodio je sva tri puta".

Izvor: TV Arena Sport/MONDO

I trener Atletika Dijego Simeone istakao je da je Portugalac odradio kompletan posao u revanšu.

"Da budem jasan, nismo mi ispali zbog toga što smo loše igrali, nego zbog toga što je Juventus igrao dobro. Kada se desi tako nešto, onda morate da čestitate protivniku. Kristijano Ronaldo je najbolji fudbaler na svetu, tako da on ovako može da odigra u velikim utakmicama", rekao je Simeone, dodavši da je Juve u drugom meču igrao slično kao Atletiko u prvom.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.