Gotovo - Rešeno pitanje trenera Pari Sen Žermena!

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2019, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo - Rešeno pitanje trenera Pari Sen Žermena!

Pari Sen Žermen je završio posao.

Tomas Tuhel ostaje i naredne sezone trener Pari Sen Žermena.

Uprava ovog kluba je odlučila da ukaže puno poverenje treneru koji je stigao pred ovu sezonu u klub i koji je osvojio titulu prvaka države.

Ispadanje u osmini finala Lige šampiona je dovelo do sumnji da će Tuhel otići, pokušavali su mediji da mu pronađu i zamenu, ali je on ostao u Pari Sen Žermenu koji mu je pokazao puno poverenje.

Danas >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je došlo do potpisivanja ugovora, Tuhel se obavezao na saradnju sa ovim klubom sve do 2021. godine.

Communiqué du club - @TTuchelofficial

— Paris Saint-Germain (@PSG_inside) May 25, 2019
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Tomas Tuhel, čovek kome se veruje u Parizu

Izvor: MozzartSport.com, 25.Maj.2019

Nije uspeo da osvoji Ligu šampiona, doživeo je svojevrsnu tragediju u revanš meču osmine finala protiv Mančester junajteda, ali je na kraju zaradio poverenje uprave Pari Sen Žermena. Tomas Tuhel je produžio svoju vernost na još godinu dana, pa će u klub ostati do juna 2021. godine. Nemac je...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.