Gol Tadića u remiju Benfike i Ajaksa, bez pobednika i u Madridu

Izvor: Beta, 24.Feb.2022, 00:25

Gol Tadića u remiju Benfike i Ajaksa, bez pobednika i u Madridu

Fudbaleri Banfike i Ajaksa odigrali su večeras u Lisabonu nerešeno 2:2, u prvoj utakmici osmine finale Lige šampiona, a pobednika nije bilo ni u Madridu gde su Atletiko i Mančester junajted odigrali 1:1.Ajaks je poveo u 18. minutu nakon što je Nusair Mazraui centrirao i pronašao Dušana Tadića koji je ostao sam u kaznenom prostoru i sjajno pogodio u desne rašlje.Osam minuta kasnije Benfika je izjednačila autogolom Sebastijana Alea. Jan Vertongen je prvo pokušao glavom, pa nogom i nakon što se lopta treći put odbila do njega ubacio je loptu na peterac gde je Ale nespretno reagovao i poslao je u sopstvenu mrežu.Ale se, medjutim, iskupio samo tri minuta kasnije. Nadmudrio je Vertongena, šutirao ga golu, ona mu se odbila nakon čega je poslao iza ledja golmana Benfike.Isti igrač je u samom finišu prvog poluvremena imao veliku priliku da Ajaksu donese dva gola prednosti, ali je posle stative Edsona Alvaresa promašio prazan gol.I u nastavku je bilo uzbudljivo na terenu, bilo je prilika na obe strane, a Benfika je stigla do izjednačenja u 72. minutu. Gonsalo Ramos je sjajno šutirao, njegov udarac je odbranio Remko Pasver, ali je Roman Jaremčuk bio na pravom mestu i nije mu bilo teško da pošalje loptu ...
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona,   Manchester United

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Gol Tadića u remiju Benfike i Ajaksa, bez pobednika i u Madridu

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Feb.2022

Fudbaleri Banfike i Ajaksa odigrali su večeras u Lisabonu nerešeno 2:2, u prvoj utakmici osmine finale Lige šampiona, a pobednika nije bilo ni u Madridu gde su Atletiko i Mančester junajted odigrali 1:1.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.