Fudbalerke Spartaka dočekuju Atletiko Madrid

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Sep.2019, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbalerke Spartaka dočekuju Atletiko Madrid

Fudbalerke "Spartaka", šampionke države, sutra na gradskom stadionu u Subotici igraju meč sezone. One u šesnaestini finala Lige šampiona za žene, dočekuju prvaka Španije, "Atletiko Madrid". Utakmica se igra u 20 časova, a ulaz je besplatan.

Plasman u društvo 32 najbolje ekipe u Evropi je uspeh koji su fudbalerke Spartaka ostvarile drugu godinu za redom. Prošle godine je Spartaka igrao sa Bajernom iz Minhena, a ove će ugostiti ništa manje ime u svetu fudbala, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Atletiko iz Madrida. U subotičkom taboru su svesni jačine protivnica, znaju ko je apsolutni favorit, ali se neće predavati.

"Sama činjenica, da smo u ovaj grad doveli izuzetno kvalitetnog protivnika, Atletiko Madrid, ne treba nam dodatna motivacija. Želimo da pružimo jednu dobru igru, sa puno želje i volje da ostvarimo jedan dobar rezultat", kaže Violeta Slović, kapiten ŽFK "Spartak".

"Čuda su moguća. Tako je i Volsburg 2015. godine bio ultrafavorit kao prvak Evrope, pa smo ipak uspeli da ga iznenadimo. Ja verujem u motiv devojaka, one će sigurno dati sve od sebe, ali ne treba im zameriti ako Atletiko zaista bude bolji jer smatramo da oni zaista u ovom momentu imaju mnogo više kvaliteta i dolaze iz jedne od najjačih liga Evrope", kaže Bojan Arsić, generalni sekretar ŽFK "Spartak".

Utakmica između Spartaka i Atletika igra se u četvrtak, u 20 časova. Zajedničkom odlukom grada i kluba, ulaz se neće naplaćivati.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona,   Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.