Izvor: RTS, 13.Maj.2021, 13:21

Finale Lige šampiona prebačeno u Portugaliju

Finale Lige šampiona između Čelsija i Mančester sitija igraće se u Portu, na stadionu "Dragao", a ne u Istanbulu, odlučila je Uefa.
Zbog komplikovane situacije sa epidemijom koronavirusa u Turskoj, Engleska je stavila tu zemlju na crvenu listu, pa je Uefa morala da nađe alternativno rešenje za domaćina finalnog meča.

Engleski klubovi želeli su da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se finale igra na "Vembliju", ali je Uefa odlučila da domaćin bude Portugalija i stadion Porta "Dragao".
Obe ekipe dobiće po 6.000 ulaznica, što znači da će na stadionu kapaciteta 50.000 biti 12.000 engleskih navijača.
Finalni meč Lige šampiona na programu je 29. maja.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Zvanično: Finale Lige šampiona u Portu pred 12.000 navijača

Izvor: MozzartSport.com, 13.Maj.2021

Ništa od Londona i Istanbula..Ništa od Istanbula i Londona, finale Lige šampiona igraće se u Portu, na stadionu Dragao pred 12.000 navijača, potvrđeno je na zvaničnom sajtu EUFA...Finale elitnog evropskog takmičenja, u kojem će se 29. maja sastati Mančester Siti i Čelsi, prvobitno je trebalo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.