Izvor: RTS, 28.Maj.2022, 07:27

Fabinjo i Alkantara spremni za finale Lige šampiona

Fudbaleri Liverpula Fabinjo i Tijago Alkantara oporavili su se od poveeda i biće spremni da zaigraju u večerašnjem finalu Lige šampiona, objavio je engleski klub.
Dva važna igrača za igru Jirgena Klopa oporavili su se od povreda i konkurišu za tim za finale Lige šampiona koje Liverpul igra protiv Reala u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Parizu.

"Fabinjo i Alkantara su deo ekipe koja će putovati u Pariz na utakmicu. Bili smo zabrinuti zbog njihovih povreda, ali će oni biti na raspolaganju za finalni meč", saopštio je Liverpul.
Fabinjo je povredio tetivu u utakmici Premijer lige protiv Aston Vile (2:1), koja je odigrana 10. maja, dok je Alkantara imao problema sa mišićem na prošlonedeljnooj utakmici sa Vulverhemptonom (3:1).
Liverpul juri sedmu evropsku titulu, dok je Real do sada 13 puta osvajao Ligu šampiona.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Liverpul igra za Ukrajinu

Izvor: B92, 28.Maj.2022

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop govorio je o utiscima pred finale Lige šampiona i rekao da njegov tim igra za narod Ukrajine.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.