Bura u Barsi, De Jong digao glas i otišao u Holandiju?!

Izvor: Sportske.net, 22.Jun.2020, 23:41

Bura u Barsi, De Jong digao glas i otišao u Holandiju?!

Novi problem za Barsu i deluje da im kraja nema...

Večeras je u Kataloniji odjeknula vest da je Frenki de Jong javno izrazio nezadovoljstvo medicinskim timom Barselone!

Navodno, Holanđanin je ogorčen zbog što je medicinska ekipa kluba dala pogrešnu dijagnozu njegove povrede zbog čega se u startu istoj nije pristupilo dovoljno ozbiljno.

Na kraju se njegovo stanje pogoršalo na jednom od treninga zbog čega bi De Jong mogao da propusti čak i revanš osmine >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << finala Lige šampiona protiv Napolija koji je na programu 7. ili 8. avgusta.

Kako sada stvari stoje, De Jong će čak napustiti katalonsku prestolnicu jer želi da ode u Holandiju gde će se oporavljati po posebnom programu, a ne po dijagnozi klupskih lekara.

Ostaje da vidimo u narednim danima koliko ima istine u ovome i da li će De Jong ostati u Barseloni ili će se u narednim nedeljama oporavljati u domovini.

Jedno je sigurno, De Jong više neće igrati u La Ligi, u preostalih osam "finala" u borbi sa Realom.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.