Britanci nastavili da obaraju rekorde zbog engleskog finala LŠ

Izvor: Sportske.net, 31.Maj.2019, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanci nastavili da obaraju rekorde zbog engleskog finala LŠ

Englezi pomeraju granice.

Očekuje se rekordan broj avionskih letova iz Ujedinjenog Kraljevstva za Madrid, povodom utakmice engleskih klubova Totenhema i Liverpula u finalu Lige šampiona.

Kako su preneli britanski mediji, danas se očekuje oko 9.000 letova, a prethodni rekord od 25. maja prošle godine, iznosio je 8.854.

Takodje, nacionalna Kontrola letenja NATS predvidja da će još 800 letova biti realizovano za vikend.

Fudbaleri Totenhema i Liverpula igraju u subotu od 21 sat u Madridu u finalu Lige šampiona.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Klop: Izvukli smo pouke iz prošlogodišnjeg finala

Izvor: Beta, 31.Maj.2019

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je danas da će predstojeća utakmica finala Lige šampiona protiv Totenhema biti "pravo finale" i naveo da je njegova ekipa izvukla pouke iz prošlogodišnjeg poraza u finalu najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja. "Sada smo mnogo zreliji. Godinu dana...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.